Ithar

Ithar on pirunverinen mies, joka seisoo ylväästi kuudestakymmenestä ikävuodesta huolimatta. Hän on soturi, joka edelleen sparraa kiltalaisten kanssa. Hän ei ole enää käynyt juuri seikkailemassa viimeisen kymmenen vuoden aikana, mutta johtaa johtaa kiltaa ansiokkaasti. Hän on hyvissä väleissä paikallisen aateliston kanssa ja on saanut luotua killalle hyvän maineen. Hän on mielipiteissään järkähtämätön ja välillä on tarvittu muita kiltalaisia pehmentämään hänen sanojaan ja tekojaan. Hänelle vanha killan jäsen on yhtä arvokas kuin kiltaan juuri liittyneet untuvikot. Ithar on taitava taktikko ja valikoi killalle tulevat tehtävät. Hän kuitenkin antaa aina muidenkin kiltalaisten osallistua tehtävien suunnitteluun, vaikka pitääkin itsellään oikeuden sanoa viimeine sana. Ithar kantaa omaa tatuointiaan ylpeänä rinnassaan.

Azora

Azora on viidessäkymmenissä oleva ihmisnainen, joka on kaupungin tunnetuimpia loitsijoita. Hän on edelleen kulkenut satunnaisesti myös seikkailijoiden mukana, kun tehtävät ovat vaatineet manaajan taitoja. Hänen tietonsa on suuri, vaikka manaajattarena hänen voimansa kumpuavat suojelijaltaan eikä taikakirjoista. Kaikki tietävät Azoran seuraavan arkkikeijuista Hyrsamia, joka tunnetaan satyyriprinssinä. Azora on tarinankertoja, joka antaa neuvojaan ja loitsujaan seikkailijoille, kun he lähtevät tehtäviään suorittamaan. Azoran neuvottelutaidot ovat vertaansa vailla ja hänen hymynsä lepyttää  helposti ne, joita Itharin järkähtämättömyys on saattanut suututtaa. Azorassa huhutaan olevan keijukaisverta  ja hän ei koskaan ole halunnut asua Yartarissa. Hänen metsäinen majansa on Yartarin lähettyvillä  ja sen ovet  ovat aina vieraille avoimet. Azora on ottanut tatuointinsa ranteeseensa muiden tatuointiensa oheen.

Nozin Voimavasara

Nozin on kääpiö, joka on ottanut Lathanderin jumalakseen. Hän on killassa parantaja ja pappi, joka uutterasti sitoo seikkailijoiden haavoja ja korjaa rukouksillaan luita. Hän on usein vähäpuheinen, mutta puhuessaan kaikki ymmärtävät kuunnella häntä. Nozin on edelleen aktiivisesti seikkailemassa, vaikka usein hän lähtee retkilleen yksin. Hän on ottanut erityisesti killan nuoremmat papit ja parantajat ohjaukseensa ja opastaa heitä tiedoissa ja taidoissa. Taistelussa Nozinin rauhallisuus muuttuu urheudeksi ja hän ei ole koskaan perääntynyt taistelusta, jos muidedn henki on ollut uhattuna. Nozinizta paistaa iän tuoma viisaus, vaikka kukaan ei ole koskaan uskaltanut kysyä hänen todellista ikäänsä. Nozinin kaulassa roikkuu aina Lathanderin tunnus ja killan  tatuoinnin hän on ottanut pohkeeseensa.

Tulosta