Ithar (Johtaja)

Ithar on pirunverinen mies, joka seisoo ylväästi kuudestakymmenestä ikävuodesta huolimatta. Hän on soturi, joka edelleen sparraa kiltalaisten kanssa. Hän ei ole enää käynyt juuri seikkailemassa viimeisen kymmenen vuoden aikana, mutta johtaa johtaa kiltaa ansiokkaasti. Hän on hyvissä väleissä paikallisen aateliston kanssa ja on saanut luotua killalle hyvän maineen. Hän on mielipiteissään järkähtämätön ja välillä on tarvittu muita kiltalaisia pehmentämään hänen sanojaan ja tekojaan. Hänelle vanha killan jäsen on yhtä arvokas kuin kiltaan juuri liittyneet untuvikot. Ithar on taitava taktikko ja valikoi killalle tulevat tehtävät. Hän kuitenkin antaa aina muidenkin kiltalaisten osallistua tehtävien suunnitteluun, vaikka pitääkin itsellään oikeuden sanoa viimeine sana. Ithar kantaa omaa tatuointiaan ylpeänä rinnassaan.

Azora (Johtaja)

Azora on viidessäkymmenissä oleva ihmisnainen, joka on kaupungin tunnetuimpia loitsijoita. Hän on edelleen kulkenut satunnaisesti myös seikkailijoiden mukana, kun tehtävät ovat vaatineet manaajan taitoja. Hänen tietonsa on suuri, vaikka manaajattarena hänen voimansa kumpuavat suojelijaltaan eikä taikakirjoista. Kaikki tietävät Azoran seuraavan arkkikeijuista Hyrsamia, joka tunnetaan satyyriprinssinä. Azora on tarinankertoja, joka antaa neuvojaan ja loitsujaan seikkailijoille, kun he lähtevät tehtäviään suorittamaan. Azoran neuvottelutaidot ovat vertaansa vailla ja hänen hymynsä lepyttää  helposti ne, joita Itharin järkähtämättömyys on saattanut suututtaa. Azorassa huhutaan olevan keijukaisverta  ja hän ei koskaan ole halunnut asua Yartarissa. Hänen metsäinen majansa on Yartarin lähettyvillä  ja sen ovet  ovat aina vieraille avoimet. Azora on ottanut tatuointinsa ranteeseensa muiden tatuointiensa oheen.

Nozin Voimavasara (Johtaja)

Nozin on kääpiö, joka on ottanut Lathanderin jumalakseen. Hän on killassa parantaja ja pappi, joka uutterasti sitoo seikkailijoiden haavoja ja korjaa rukouksillaan luita. Hän on usein vähäpuheinen, mutta puhuessaan kaikki ymmärtävät kuunnella häntä. Nozin on edelleen aktiivisesti seikkailemassa, vaikka usein hän lähtee retkilleen yksin. Hän on ottanut erityisesti killan nuoremmat papit ja parantajat ohjaukseensa ja opastaa heitä tiedoissa ja taidoissa. Taistelussa Nozinin rauhallisuus muuttuu urheudeksi ja hän ei ole koskaan perääntynyt taistelusta, jos muidedn henki on ollut uhattuna. Nozinizta paistaa iän tuoma viisaus, vaikka kukaan ei ole koskaan uskaltanut kysyä hänen todellista ikäänsä. Nozinin kaulassa roikkuu aina Lathanderin tunnus ja killan  tatuoinnin hän on ottanut pohkeeseensa.

Adrie (Kokelas)

 

Brenna Hallatie (Jäsen)

Brenna on puolihaltiabardi, joka yhtäältä toivoo, että maailma toimisi laulujen ja tarinoiden tavoin, mutta toisaalta tietää, ettei näin ole. Vaikka hän onkin ollut kiertelevä bardi, hän ei ole killan tai joukkonsa karismaattisin jäsen vaan pikemminkin jokseenkin vakavamielinen. Brenna on kiinnostunut uusista sävelmistä ja taruista, ja hän etsii jotain, mitä hän kutsuu “laulujen lauluksi”: olipa se sitten muisto, äkillisen inspiraation tulos tai kuun jumalatar Selunen siunaama lahja.

Drew Gabriel Amberhill (Jäsen)

Tutut kutsuvat nimellä Gabe. Tuo nuori mies ei ole mikään turha tyyppi, hän on miekan kanssa valmis puolustamaan oikeutta ja on siinä koko sydämellään mukana. Lordin tittelin ansainnut mies tunnetaan niin seurapiireissä kuin tavallisen kansan keskelläkin sydämellisenä ja hauskana seurana. Harva pystyy vihaamaan Gabeä ja kelläpä siihen mitään syytä olisikaan? Energiaa ja rohkeutta, mieheltä ei ainakaan puutu, joskus sitä on vähän liikaakin tämän omaksi parhaaksi. Sinisilmäiseksikin joku on joskus nuorta lordia on kutsunut, eikä ole täysin väärässä. Sillä mies haluaisi uskoa kaikista hyvää. Tarvittaessa Drewistä kuoriutuu myös taitava poliitikko ja vakavakin, mies pitää tosin huolensa visusti itsellään.

Ermis (Jäsen)

Helmer Sysikorpi (Jäsen)

Inara (Kokelas)

Inara, nimi joka yleensä kuuluu ensimmäisenä ajattelemattoman jekun jälkeen tai pulassa olosta. Vaikuttaa vähän liiankin huolettomalta, mutta on kuitenkin ihan miellyttävä persoona. Kunhan hän ei löydy pahanteosta.

Kharon (Jäsen)

Lempo (Jäsen)

“Olen skaldi Lempo, viimeinen Rautakoira. Veren ja tuhon ja koston jälkeen luulin haluavani elää rauhassa. Olin väärässä.”

Tarinankertoja. Laulaja. Tempusin Airut. Palkkamiekka. Luotettu ja ystävä. Skaldi Lempo kantaa hieman karmivaa auraa, vaikka hymy ja nauru ovatkin hänelle herkässä. Pohjoisen palkkasoturi tunnetaan komppaniansa tuhonneen Golarthan verilöylyn eloonjääneenä. Punainen skaldi on laulamassa manauksiaan aina siellä missä taistellaan, tehden hänestä aktiivisen killan jäsenen ja ryhmänjohtaja Gaben oikean käden.

Nera Sateenkantama (Jäsen)

Samoojaksi aika vähäpuheinen, jäykkä ja vaikeasti lähestyttävä. Erityisesti sosiaalista kontaktia kaipaavien matkaajien pahin painajainen, jopa jyrkän vihamieliseksi luettavissa jos vähän yrittää keventää tunnelmaa. Toisaalta jos on kiinnostunut lähinnä varmasta reitistä sinne ja takaisin, on Nera jumalten siunaus sillä maaston tämä tuntee ja tietää parhaat notkelmat yöpymiseen. Nera on opastanut kiltalaisia ensin palkollisena ja sittemmin jäsenenä jokusen vuoden, ja hyväksynyt tehtävien ulkopuolella seuraansa vain muutaman tapauksen.

Nerisel (Jäsen)

Sazire (Jäsen)

Sazire on suurikokoinen punasuomuinen lohikäärmeverinen. Nuoruutensa hän samosi erämaassa missä oppi barbaariset taitonsa ja tapansa. Hän on johtanut palkkasoturijoukkoa taisteluissa ja etsii nyt entistä suurempaa mahtia kaikissa sen muodoissa. Sazirella on mahdintavoittelulleen myös päämäärä mitä hän ei avoimesti kaikille paljasta ja syystäkin. Taistelussa hän käyttää Suurkirvestä sekä jalkajousta ja vapaa-ajallaan hänelle maistuvat tuliviini ja puoliraaka naudanliha.

Shaelynne (Kokelas)

Ulkoisesti Shaelynne näyttää lähes täydellisesti nuorelta metsähaltialta. Vain toiset haltiat voivat havaita, että hänen perimänsä ei ole puhdas. Luonteeltaan Shae on enimmäkseen lempeä, ystävällinen ja avulias. Hänellä on usein tapana tarjota itse valmistamiaan arveluttavia yrttirohtoja niin eläinten kuin humanoidienkin monenkirjaviin vaivoihin. Hän myös vaikuttaa tuntevan paremmin kaupungin eläimet kuin ihmiset. Häneltä kiltalaiset voivat pyytää esimerkiksi sääennusteita seikkailuun lähtiessään tai pikaista apua pieniin korjaustöihin. Seikkailijaksi ja metsänkävijäksi hän on erikoisen sirorakenteinen. Hän kuuntelee mielellään muiden kertomuksia menneistä seikkailuista, mutta jakaa harvoin omiaan – paitsi ehkä kiltatalon huonekasveille, joille hänen on havaittu rupattelevan säännöllisesti.

Sandy (Jäsen)

Ylimielinen nainen, joka katsoo muita nenänvartta pitkin. Hän pitäytyy mieluummin sivummalla, mutta silmissä on tarkkaavainen katse. Ei pidä itsestään yleensä isoa numeroa.

Talos “Haukansilmä” (Jäsen)

Nuori, seikkailunjanoinen metsähaltia, joka pitää viinistä, tarinoista ja uhkapeleistä. Talos ei juuri piittaa auktoriteeteista eikä arvonimistä: hänen mukaansa teot määrittelevät henkilön arvoa enemmän kuin syntyperä. Nuori haltia onkin usein joutunut ongelmiin suorapuheisuutensa vuoksi. Talos ei kuitenkaan pelkää vaaroja: jos puhelahjat eivät auta, miekka ja tikari ovat kuin luontainen jatke hänen kädelleen.

Talos kuuluu Hurjana Joukkona tunnettuun retkikuntaan, joka on juuri liittynyt osaksi Seikkailijain kiltaa. Joukon muista haltioista poiketen Talos ei käytä sukunsa nimeä. Hän ei myös puhu mielellään omasta menneisyydestään. Matkansa varrella Talos on ilmeisesti tehnyt ainakin yhden isomman virheen…

Ulfir Rautaoksa (Jäsen)

Ulfir on rauhallinen ja lempeä ihminen joka on aina valmis auttamaan muita. Tällä pitkällä metsien kasvatilla on luonto lähellä sydäntä ja koittaa muistuttaa muita kunnioittamaan metsiä ja niiden asukkeja. Ulfirista voi huomata että hän on vankka uskovainen ja useasti on maininnut seuraavansa Mielikin oppeja.

Zinaida (Jäsen)

Zinaida on Hurjan joukon pippurinen jäsen, jonka tielle ei kannata tulla ja vielä vähemmän kommentoida hänen kummallisia tapojaan tai saattaa löytää tämän temperamenttisen puolihaltian sirppeineen epämiellyttävän läheltä itseään. Katsoessaan kaikkia risuja ja lehviä, jotka hänen hiuksiin ja vaatteisiinsa on tarttunut, ei ole vaikeaa arvata missä hän viihtyy parhaiten. Kertomuksien mukaan Zinaida on oikein pätevä taistelija, mutta sitä on vaikea uskoa, kun hän tuntuu paasaavan lähinnä jostain luonnon energioista ja metsien väärästä kohtelusta jos häntä erehtyy liian pitkäksi aikaa kuuntelemaan.

 

 

Tulosta